• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Степанов: «У 2017 році на Одещині відбувається безпрецедентне будівництво доріг»

    Опубликовано: 2017-08-03 08:58:31

    У 2017 році у Одеській області відбувається безпрецедентне за масштабами будівництво доріг. Загальна сума коштів, передбачена на ремонт шляхів, складає 3 млрд гривень, і всі роботи виконуються з дотриманням стандартів та під жорстким контролем. Про це 1 серпня заявив голова Одеської ОДА Максим Степанов під час інспектування ремонту траси «Балта-Кодима», яка з’єднує два райцентри.
     На ремонт траси «Балта-Кодима» на півночі Одещини в 2017 вперше за часів незалежності передбачили 215 млн грн – це кошти з понадпланових надходжень Одеської митниці. У лютому цього року Максим Степанов відвідав Кодиму та Балту одними з перших після призначення на посаду і пообіцяв відремонтувати дорогу вже у 2017 році.
    «Роботи вже розпочато, трохи раніше, ніж планували. Орієнтовно закінчимо у листопаді 2017, і я не бачу жодних обставин, які б завадили це зробити», – зазначив керівник Служби автомобільних доріг України в Одеській області Олег Варивода.
    Після інспекції ремонту дороги очільник ОДА урочисто відкрив новий асфальтобетонний завод у Подільському районі. Це українське підприємство, яке працює за німецькими технологіями. За словами експертів, тут випускатимуть усі види якісного асфальту, але коштуватимуть вони дешевше тієї продукції, яку закуповують зараз.
    «Потужності заводу великі – 165 тон на годину. І цього повністю вистачить, щоб покрити всі наші потреби на півночі Одещини. Окремо хочу відзначити високу якість цього асфальтобетону. Ми, звичайно, можемо навчатись західним технологіям, але ми точно взмозі побудувати дороги самотужки!» – наголосив Максим Степанов.
    Нагадаємо, що будівництво доріг – один із пріоритетів Стратегічного плану дій Максима Степанова «Розумний регіон» на 2017-2019. Цього року вже відкрито 44 км дороги Спаське-Вилково та закінчується ремонт 139 км траси Одеса-Рені. Всього до кінця 2017 мають відремонтувати 347 км автошляхів. Наразі, на ремонт усіх доріг в Одеській області потрібно 36 млрд грн.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.