• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СКАЙ в новому відео закликають сказати про найголовніше

    Опубликовано: 2017-07-13 13:45:41

    "Ми тобі купимо собаку", "У вас буде дівчинка", "Ви поступили на бюджет", "Ваш холодильник не потрібно ремонтувати". У кожної людини на цій планеті є найголовніші фрази, які вона хоче почути на певних життєвих етапах. Але є три слова, які хочуть почути все без винятку.

    Про це нове відео гурту СКАЙ на пісню "Я тебе люблю", з якою вони виступали на національному відборі на «Євробачення-2017». Сюжет ролику складається з семи новел, які об'єднані однією ідеєю - любов існує. Вона може бути справжньою, непідробною і щирою. Вона не боїться віку-будь тобі 5, 20, 40 або 80 років. Вона може проявлятися в усьому і до всіх: до улюбленої іграшки, до своєї дитини, дівчині, Богу і до себе.

    «Це наша друга спільна робота з хлопцями. Попередній кліп на композицію Go Go вийшов драйвовим і справжнім як і сама пісня: гонки, мотоцикли, герой і героїня, пристрасть і швидкість. Тут же зовсім інша історія, точніше їх 7, і все, як і пісня - справжні і про любов! » - розповідає режисер Віктор Скуратівський.

    Сім історій, в яких були задіяні різні люди - діти, молоді пари, міцні сім'ї і навіть миле літнє подружжя. У кліпі взяли участь Олександра Кутас, українська модель з обмеженими можливостями, Вадим Мазніченко, боєць АТО і учасник проекту "Переможці", Джордж Івезе, музикант  церковного гурту «Слово життя церкви» і багато інших.

    Для зйомок кліпу, які зайняли три дні, СКАЙ значно розширили свій склад. Гурт запросив на знімальний майданчик музикантів Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України. Скрипки, труби і навіть арфа за звучанням перетворили трек в стадіонний гімн.

    «Коли ми записували «Я тебе люблю» то вирішили, що для більш повного звучання нам не вистачає багатоголосся інструментів, тому запросили до співпраці симфонічний оркестр Національної телерадіокомпанії України. Зараз у цьому відео ви побачите інший чудовий оркестр, який на своєму прикладі показує наскільки багато в нашій країні чудових майстрів музичної індустрії. Багато зірок мріють співати з оркестром на одній сцені, ми не виняток! Але в нашому випадку це ще й рок-балада! Ви навіть не уявляєте наскільки це круто. Мені дуже подобається!» - коментує лідер СКАЙ Олег Собчук.

    Презентація кліпу на українською та англійською мовами (під назвою «All My Love For You») відбудеться в червні цього року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.