• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відкрився Ленінський районний центр зайнятості

    Опубликовано: 2005-12-26 11:34:00
    В Ленінському районі міста Дніпропетровськ відкрився новий центр зайнятості. Він об’єднав два районні: Ленінський та Красногвардійський, які не забезпечували належного рівня надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості. Ситуація на ринку праці двох районів свідчила про необхідність реконструкції приміщення центру.
     
    З   початку року кількість звернень незайнятих громадян до Ленінського центру зайнятості збільшилась в 1,5 рази. Це переважно жінки, а кожна третя особа, що прагнула знайти роботу – молодь віком до 28 років.
     
     Заступник голови облдержадміністрації Віктор Сергєєв, який брав участь у відкритті закладу, відзначив, що новий центр зайнятості вирішить проблему безробіття в районах та розширить можливості надання соціальних послуг незайнятому   населенню,   роботодавцям   та соціальним партнерам. Цьому сприятиме і застосування сучасних технологій в роботі, а саме Єдиної інформаційно-аналітичної системи служби зайнятості України. Вже зараз рівень працевлаштування зріс на 50%. Впродовж 2005 року з 5 тисяч осіб, які звернулися до центру, майже 3,5 тисячі знайшли роботу за допомогою фахівців служби зайнятості.
     
     Нині йде мова і про об’єднання ще двох районних центрів зайнятості:
    Бабушкінського та Жовтневого.
     
    Прес-служба  голови облдержадміністрації в  м. Дніпропетровськ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.