• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наступного тижня Президент підпише Державний бюджет на 2006 рік

    Опубликовано: 2005-12-26 09:48:00
    Наступного тижня Глава держави підпише Закон «Про Державний бюджет України на 2006 рік». Про це Віктор Ющенко заявив у сьогоднішньому радіозверненні.
     
    Президент подякував усім, хто доклав зусиль, щоб «зробити головний фінансовий документ країни реалістичним і збалансованим». На переконання Віктора Ющенка, голосування по бюджету «чітко продемонструвало суспільству, що в парламенті є сили, які вболівають насамперед за український народ, і є ті, хто над усе дбає про власну виборчу кампанію». За словами Президента, позиція фракцій, котрі не підтримали бюджет, «викликає подив». «Адже депутати прекрасно усвідомлюють, що без проголосованого документу уряд не зміг би з першого січня підняти мінімальні зарплати і пенсії, фінансувати низку важливих соціальних програм», – наголосив Глава держави.
     
    «Можна бути в опозиції до уряду, але не можна бути в опозиції до України. І про це мають пам’ятати всі політичні сили», – сказав Віктор Ющенко.
     
    При цьому Президент висловив сподівання, що після парламентських виборів до Верховної Ради прийдуть відповідальні політичні сили, які у разі необхідності зможуть відкоригувати бюджет задля його збалансованості. «При цьому жодна соціальна програма не буде зменшена», – наголосив Віктор Ющенко.
     
    Прес-служба Президента України Віктора Ющенка
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.