• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄБРР відкриває регіональний офіс в Одесі для підтримки бізнесу на півдні України

    Опубликовано: 2017-05-30 15:21:26

    З метою зміцнення та розширення діяльності в Україні ЄБРР відкрив новий регіональний офіс на півдні країни у місті Одесі, найважливішому промисловому центрі, що відкриває морські ворота країни до Чорного моря.
    Офіс в Одесі є вже третім представництвом ЄБРР за межами Києва, який стане регіональним центром Банку для південних областей України. Це розширення діяльності також підтримується Європейським Союзом (ЄС) в рамках ініціативи «EU4Business».
    Південь України завжди відігравав важливу роль у діяльності ЄБРР у країні, особливо у таких секторах, як аграрний бізнес, логістика, транспорт та інфраструктура. Новий офіс дозволить ЄБРР бути ближче до своїх місцевих клієнтів та полегшити доступ до експертних консультацій для малих і середніх підприємств (МСП).
    Керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж сказав: «Відкриття нашого четвертого офісу після київського, львівського та харківського є потужним сигналом для місцевих та іноземних інвесторів та ринку в цілому. Виділення додаткових фінансових та людських ресурсів для підтримки місцевого бізнесу також підтверджує нашу відданість Україні. Ми переконані, що новий офіс сприятиме розвитку малого бізнесу в Одеській області та в цілому на півдні України. Те, що ми робимо сьогодні, було б неможливим без успішних реформ, що відбулися за останні кілька років завдяки зусиллям уряду».
    ЄБРР разом з ЄС, своїм стратегічним партнером, також відповідає за роботу 15 центрів підтримки бізнесу по всій Україні, один з яких знаходиться в Одесі. Центри відповідатимуть за покращення обізнаності МСП щодо тих можливостей, що існують у рамках ініціативи, та виконуватимуть функцію головних контактних пунктів для малого бізнесу зі всієї країни.
    Посол ЄС, Хюг Мінгареллі, голова Європейської делегації в Україні сказав: «Ми стаємо ближчими до бізнесу в регіонах. Відкриття регіонального офісу ЄБРР у такому бізнес-центрі як Одеса, є логічним кроком, і ми раді надавати йому свою підтримку в рамках ініціативи «EU4Business». ЄБРР є нашим стратегічним партнером, який підтримує українські МСП у регіоні шляхом надання експертних консультацій щодо доступу на ринок ЄС, а також прямого кредитування для їхнього розвитку та зростання. Я впевнений, що вже незабаром ми побачимо дуже конкретні результати цього співробітництва на півдні України».
    ЄБРР – найбільший міжнародний фінансовий інвестор в Україні. З початку діяльності Банку в країні в 1993 році його сукупні зобов’язання склали майже 12 млрд. євро в рамках 369 проектів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.