• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У ВРКП «Вишгородтепломережа» встановили збитки

    Опубликовано: 2017-05-16 12:40:19

    Під час ревізії Вишгородського районного комунального підприємства «Вишгородтепломережа» фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби встановили фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів на суму понад 960 тис. грн.

    Зокрема, окремим працівникам комунального підприємства незаконно встановлювали та виплачували заробітну плату, надбавки, індексували грошові доходи, завищували тривалість додаткової відпустки. Через зайві витрати на оплату праці та перерахування внесків до державних цільових фондів збитки підприємства склали понад 611 тис. грн.

    Також, у січні – листопаді 2016 року Підприємство не перерахувало до місцевого бюджету належної частки коштів, отриманих від надання послуг з оренди нерухомого майна, через що Вишгородський районний бюджет своєчасно недоотримав майже 150 тис. грн.

    Крім того, через непроведення посадовими особами претензійно-позовної роботи щодо стягнення дебіторської заборгованості було втрачено боржника у зобов’язанні, чим завдано збитків цьому підприємству на суму 109 тис. грн.

    Ще майже 63 тис. грн склали збитки районного комунального підприємства через невідшкодування державним бюджетом компенсаційних виплат працівникам, призваним на військову службу під час мобілізації в особливий період.

    Серед іншого, на підприємстві було встановлено факти заниження вартості послуг з централізованого опалення; завищення фактичних витрат на надання послуг з теплопостачання для населення; зайве списання пального.

    Матеріали ревізії фінансово-господарської діяльності Вишгородського районного комунального підприємства «Вишгородтепломережа» направлено до Управління захисту економіки в Київській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України для розгляду та прийняття рішення згідно чинного законодавства.

     

     

    Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.