• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дніпропетровська область - гарний партнер для Франції

    Опубликовано: 2005-12-19 12:35:00
    Голова облдержадміністрації Надія Дєєва зустрілася із Надзвичайним та Повноважним послом Французької Республіки в Україні Жан-Полем Везіаном.
     
    Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці між Дніпропетровською областю та Францією. Губернатор зауважила, що наш регіон зацікавлений у реалізації спільних проектів в машинобудуванні, транспорті та зв’язку, логістиці, збільшенні співпраці у фармацевтичному та хімічному виробництві, поглибленні зв’язків в легкій промисловості між підприємствами регіону та французькими партнерами, а також в галузі освіти: обмін студентами, налагодження системи підготовки економістів, фінансистів.
     
    Надзвичайний та Повноважний посол Французької Республіки в Україні Жан-Поль Везіан зазначив, що регіон давно відомий у Франції як потужний промисловий центр, де виготовляються труби, метал, ракети. Сьогодні Дніпропетровщина цікавить французів як перспективна область і вони мають велике бажання збільшувати кількість своїх фірм в регіоні та вкладати кошти в розвиток українських підприємств. Від французьких інвесторів вже надійшло 1,8 млн. доларів США. Зараз в області працюють 8 підприємств з французькими інвестиціями.
     
    Загалом же за 10 місяців поточного року зовнішньоторговельний оборот Дніпропетровської області з Францією склав 56 млн. доларів США: експорт – 22 млн. доларів США (на 24% більше), імпорт – 34 млн. доларів США (на 30% більше).
     
    Сторони домовилися про активізацію двосторонніх контактів в промисловості та економіці.
     
     Урядовий портал
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.