• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Параллель» взяла участь у проекті «Обличчя міст»

    Опубликовано: 2017-03-23 14:18:13

    «Параллель» приєдналася до нового культурного проекту «Обличчя міст», який проходить у трьох містах Донецької області – Маріуполі, Покровську та Сєвєродонецьку. Компанія виступила паливним партнером автоквесту, присвяченого історії і пам'ятках славного міста Маріуполя. 
    В автоквесті взяли участь 18 команд (70 осіб) з Маріуполя. Учасники гри протягом 3,5 годин розгадували головоломки різного рівня складності. Серед учасників заходу були як новачки, так й професійні команди, що пройшли не один заплутаний та складний автоквест.
    Найкраще із завданнями впоралася команда професіоналів «Uncle». Другими фінішували новачки – команда «Жах, що летить на крилах ночі», а «бронзовими» призерами стала команда «Копенгаген». Переможці автоквесту отримали талони на паливо, яке реалізується в маріупольській мережі  АЗС «Параллель».
    Нагадаємо, що це вже не перші інтелектуально-рухливі ігри, пов'язані з міським орієнтуванням по Маріуполю, в якому бере участь компанія «Параллель». Наприклад, у 2016 році «Параллель» підтримала маріупольський автоквест «ОПТИМАльний маршрут», де взяли участь 140 захоплених маріупольців.
    Зазначимо, що фестиваль «Обличчя міст» реалізується Благодійним фондом «З країни в Україну» за ініціативи проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (USBI) за підтримки Агентства міжнародного розвитку (USAID). Мета фестивалю – привернути увагу громадськості до туристичної та культурної привабливості міст Донецької області.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.