• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Державною організацією «Резиденція «Залісся» висаджено 20 га молодого лісу

    Опубликовано: 2017-03-22 14:06:29

    Весною 2017 року  власними силами господарства Державної організації «Резиденція «Залісся» висаджено молоді лісові культури на площі 20,0 га та  доповнено зеленими насадженнями близько 42,0 га.

            Для створення нових і відновлення вже наявних, але розладнаних насаджень, Державною організацією «Резиденція «Залісся» на території власних розсадників вирощено близько 220 тис. сіянців сосни звичайної, 66 тис. дуба черешчатого та близько 8 тис. інших деревних і чагарникових порід, що дає змогу в повній мірі забезпечити потребу господарства в посадковому матеріалі.

            Силами лісової охорони організації забезпечено всі умови для вирощування лісу. На площах, де заплановано створення майбутніх насаджень, проведено заходи боротьби з бур’янами, а також забезпечено захист молодих сіянців від кореневих шкідників.

    У зв’язку з великою кількістю на території лісових насаджень організації копитних тварин (олені, кози, лані), які полюбляють харчуватися молодими деревцями, площі, де створюється нове насадження, необхідно огородити, а потім – утримувати цю огорожу в належному стані щонайменше 10–15 років.
    Протягом 2014¬–2016 років господарством Державної організації «Резиденція «Залісся»  було висаджено молодих лісових культур на площі 7 га.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.