• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На першому місці - соціально-економічна підтримка чорнобильців

    Опубликовано: 2005-12-19 10:44:00
    Відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, пов’язаних із 20 –ю річницею Чорнобильської катастрофи, головою якого Указом Президента призначено Першого віце – прем’єр – міністра Станіслава Сташевського. Обговорювався проект плану заходів до цієї трагічної дати 26 квітня 2006 року. На початку грудня зону Чорнобильської АЕС відвідав Президент Віктор Ющенко і дав низку доручень.
     
    Члени оргкомітету, народні депутати,   голови держадміністрацій постраждалих областей і голови облрад , представники громадських організацій, які взяли участь у засіданні, під час зацікавленого, небайдужого і гострого обговорення внесли велику кількість пропозицій до запропонованого проекту плану заходів.
     
    На першому місці - це соціально - економічна підтримка чорнобильців, людей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Багато уваги також потребують питання розвитку забруднених територій, збереження культурно – етнічної та духовної спадщини у районах, що потерпіли від радіації. Необхідні дипломатичні зусилля, спрямовані до світової громадськості для розуміння ситуації, о склалася внаслідок аварії на ЧАЕС.
     
    “ Ми повинні дійти до кожного потерпілого, - сказав, підсумовуючи обговорення Перший віце – прем’єр –міністр, - кожного інваліда, сімей загиблих ліквідаторів, перейнятися їхніми проблемами і допомогти їм.”
     
    На засіданні прийнято рішення МНС узагальнити результати обговорення і з урахуванням Указу Президента “Про заходи, пов’язані з 20 – річницею Чорнобильської катастрофи“ та його доручень після відвідання ЧАЕС подати до Оргкомітету проект плану на затвердження.
     
    Встановлено відповідні строки.
     
    Урядовий портал
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.