• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська здійснить особистий прийом мешканців Донецької області

    Опубликовано: 2017-03-06 14:20:03

    13-14 березня 2017 року Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською заплановано проведення особистого виїзного прийому в Донецькій області.
    Охочі матимуть можливість особисто поспілкуватися з Омбудсманом, поставити запитання, отримати роз’яснення з тих проблемних питань, із якими стикаються під час реалізації своїх прав мешканці Донецької області, а також пояснення/поради, як діяти у тій складній ситуації, що склалася на Сході України. 
    13 березня з 12:00 до 18:00 прийом відбудеться у приміщенні Волноваської районної державної адміністрації (вул. 1 Травня, 1, м. Волноваха).  А 14 березня з 9:00 до 17:00 Уповноважений прийматиме громадян у приміщенні Фонду розвитку Маріуполя (пров. Нахімова, 6, м. Маріуполь).
    Спільно з Уповноваженим з прав людини прийом здійснюватимуть Представник Уповноваженого з питань дотримання прав внутрішньо переміщених осіб Жанна Лук’яненко, Представник Уповноваженого з питань зв’язків із громадськістю Михайло Чаплига, а також профільний заступник голови Донецької обласної державної адміністрації.
    Особистий виїзний прийом мешканців Донецької області організовано за підтримки проекту Ради Європи «Посилення прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні».
    Принагідно повідомляємо, що аналогічний особистий виїзний прийом в Луганській області заплановано на 29-31 березня 2017 року. Більш детальна інформація про час і місце прийому в Луганській області буде надана додатково.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.