• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бути креативним українцем – модно: у Києві відкривається Перший весняний фестиваль

    Опубликовано: 2017-03-01 12:55:25

    У столиці відкриваються дні Української весни з Першим весняним фестивалем – сучасним майданчиком, де пропонуватимуться  рідкісні, унікальні товари з 7 країн, проводитимуться майстер-класи та шоу-програма від зірок національної естради. 3-5 березня в МВЦ на Лівому березі зберуться українські та зарубіжні дизайнери, сотні учасників та відвідувачів із різних країн Європи.
    На заході представлять сувеніри, подарунки, одяг, взуття та інші цікавинки від іменитих дизайнерів Анни Братасюк, Ірини Терещенко та ін., художній розпис тканин від Наталії Шемякіної, нові колекції «Week», «Shtapel», «Space for ladies», «ItaliaVogs» тощо.
    Культурна та шоу-програма трьох днів фестивалю дуже насичена. Організатори передбачили корисні спілкування та концерти на будь-який смак. 3 березня пройде презентація художнього проекту «Glow Art Ukraine», концерт фіналістки міжнародного конкурсу «Словянський базар-2014» Вероніки Дорош та найяскравішої учасниці шоу «Х Фактор-7» Алли Медведєвої, а також юних вихованців школи естрадного мистецтва «TALANT SCHOOL». 
    Для гурманів  проведе серію майстер-класів Асмік Каспарян – переможниця шостого сезону «Майстер-шеф», яку ще називають «Королева спецій». Вона поділиться деякими своїми секретами приготування та, можливо, надихне учасників на майбутні кулінарні подвиги.
    Другий день фестивалю супроводжуватиметься музикою від джаз-бенду «Крок», виступами фіналістів дорослого «Голосу країни» Таші Круз та «Голос.діти», учасниці «Дитячої нової хвилі - 2016» Марії Даніели Трахтенберг тощо.
    Окрім того, серед відвідувачів Першого весняного розігруватимуться різноманітні призи – чудова нагода отримати подарунок до весняних свят.
    Детальна програма на сайті http://www.be-real.com.ua.
     «Хто не хоче справжнього весняного настрою? Модний, стильний одяг, аксесуари, взуття, сумки, косметика – ми зібрали все найнеобхідніше, щоб зустріти весну красивими і щасливими! Ви зможете послухати хорошу музику, взяти участь в конкурсі та виграти свій перший весняний приз. Наша розважальна програма - це можливість весело провести час, зустрітися з друзями і отримати приємні сюрпризи», – кажуть організатори.
    Нагадаємо, перший весняний фестиваль пройде за сприяння Українського союзу промисловців та підприємців (УСПП). На захід завітають і високі гості – посли держав компаній-учасниць, які в неформальній атмосфері поспілкуються з учасниками, відвідувачами виставки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.