• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Більше половини українців вважають, що децентралізація сприяє покращенню місцевої інфраструктури

    Опубликовано: 2017-02-14 12:03:24

    Дані «Моніторингу сприйняття прогресу реформ», який проводить Kantar TNS для Національної ради реформ, свідчать:  більшість українців вважає, що децентралізація підвищить ефективність місцевого самоуправління. Так відповіли більше половини опитаних, тоді як 17% вважає, що  реформа ніяк не вплине на показники ефективності, і лише  7% дотримується думки, що децентралізація знизить ефективність місцевого самоврядування.

    Серед проблем, які децентралізація дозволить вирішити, на перше місце українці поставили проблему поганого розвитку інфраструктури на місцях (57%), 42% опитаних вказали, що децентралізація вирішить проблему нерівномірного фінансування регіонів, а 31% опитаних вірять у  вирішення проблеми занепаду села.

    По 28% респондентів вважають, що децентралізація дозволить спростити процедури отримання документів та подолати корупційні схеми при розподілі фінансування.
    Лише 16% опитаних не вірять в те, що децентралізація допоможе вирішити існуючі проблеми.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.