• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Івано-Франківщині посадовці розкрадали кошти пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених родин

    Опубликовано: 2005-12-14 16:41:00
    Працівники відділу Держслужби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області викрили злочинну групу, що діяла у системі соціального захисту населення. Зловмисники розкрадали бюджетні кошти, призначені для виплат пенсій, а також для допомоги одиноким матерям, багатодітним та малозабезпеченим сім”ям. Співробітники органів внутрішніх справ встановили факти фальсифікації фінансових документів, у тому числі суворої звітності, з боку п’яти посадовців Богородчанської райдержадміністрації та відділення зв'язку держпідприємства "Богородчаниукрпошта". Внаслідок їхніх дій протягом трьох років з бюджету було викрадено майже 320 тис. грн.
     
    Наприклад, 2003 року тільки на село Дзвиняч Богородчанського району на неіснуючих оciб зловмисники списали близько 130 тис. грн. Як встановили оператиники ДСБЕЗ, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, яким передбачено нарахування соціальних виплат, фактично отримували по 40-70 гривень, в той час як за фіктивними відомостями на них нараховувалось по 560-2 600 грн. на місяць.
     
    За матеріалами ДСБЕЗ, слідчим управлінням УМВС України в Івано-Франківській області порушено кримінальну справу.
     
    Для довідки: протягом 11 місяців 2005 року працівниками Дежслужби боротьби з економічною злочинністю у бюджетній сфері викрито близько 9 тисяч злочинів. У тому числі, понад тисячу справ, збитки по кожній з яких перевищують 100 тис. грн.
     
     
    Міністерство внутрішніх справ України 
    Департамент зв’язків з громадськістю
     
    Контакти: 254-75-24, 256-15-97, факс 256-11-01, mvsinfo@mvsinfo.gov.ua
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.