• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров доручив вивчити можливiсть скасування надзвичайного стану в населених пунктах Криму, де було зафiксовано пташиний грип

    Опубликовано: 2005-12-14 14:38:00
    Прем'єр-мiнiстр України Юрiй Єхануров доручив вивчити можливiсть скасування наступного тижня надзвичайного стану в деяких районах Криму, де було зафiксовано спалахи високопатогенного грипу птиці.
     
    Вiдкриваючи засiдання Уряду Юрій Єхануров зазначив, що за оцiнками президента регiональної комiсiї по Європі Мiжнародного епiзоотичної органiзацiї Нiколи Бєлєва, в Українi iснує "реальна можливiсть скасувати надзвичайний стан" i вживати подальших заходiв у рамках карантину.
     
    У зв'язку з цим Глава Уряду висловився за те, щоб розглянути можливiсть скасування надзвичайного стану в Криму наступного тижня. "Хотiлося б, щоб Новорiчнi свята ми зустрiчали без надзвичайного стану в Українi", - підкреслив Юрій Єхануров.
     
    Прем’єр-міністр доручив провести юридичний аналiз щодо можливостi скасування надзвичайного стану, наголосивши, що Уряд не має заперечень проти такого скасування. "Я думаю, якщо буде просто карантин - цього досить", - сказав Ю.Єхануров. Водночас вiн зазначив, що остаточне рiшення щодо надзвичайного стану повиннi прийняти вiце-прем'єр Юрiй Мельник, мiнiстр iз надзвичайних ситуацiй Вiктор Балога, а також мiнiстр з питань сiльського господарства Олександр Баранiвський пiсля того, як в Україну надiйдуть документи комiсiї, яка вивчає це питання.
     

    Дивись також фотогалерею: Засідання Уряду 14 грудня 2005 року

     
    Прес-служба КМУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.