• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Савчук: Участь України в ЕКСПО 2017 – нагода заявити всьому світу про інвестиційні можливості та значні перспективи розвитку відновлюваної енергетики нашої країни

    Опубликовано: 2016-12-27 11:27:47


    Держенергоефективності та Торгово-промислова палата України об’єднують зусилля для гідної презентації України на Міжнародній спеціалізованій виставці ЕКСПО 2017 «Енергія майбутнього», що відбудеться в м. Астана, Казахстан. Про це йшлося на зустрічі Голови Держенергоефективності Сергія Савчука з Президентом Торгово-промислової палати України Геннадієм Чижиковим 23 грудня 2016 року.
    «Виставка присвячена загальносвітовому і водночас важливому для України тренду – розвитку відновлюваної енергетики. Це буде перша участь країни на міжнародній виставковій арені після кількарічної перерви, тому потрібно максимально підготуватися для гідної презентації України, представлення значного інвестиційного потенціалу у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики. Такі широкомасштабні заходи світового рівня – найкраща нагода для залучення інвестицій, укладання взаємовигідних партнерських угод», - наголосив Сергій Савчук.
    Під час виставки Україна буде презентувати найкращі законодавчі напрацювання, сучасне обладнання та матеріали у сфері енергоефективності та всіх напрямках відновлюваної енергетики: сонячній, вітровій, гідроенергетиці, вирощування енергетичних культур, виробництво теплової та електричної енергії з відходів сільського господарства тощо.
    Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.11.2016 р. № 917-р. Мінекономрозвитку та Держенергоефективності визначено головними органами з питань підготовки та забезпечення участі України у Виставці.
    Розпорядником підготовки та участі країни у заході буде Торгово-промислова палата України.
    Управління комунікації та зв’язків з громадськістю

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.