• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аеропорт «Бориспіль» підготував для пасажирів передноворічні сюрпризи

    Опубликовано: 2016-12-21 14:47:46

    Міжнародний аеропорт «Бориспіль» запрошує на святкове новорічне шоу, яке відбудеться 23 грудня 2016 року в зоні Duty Free. О 17:00 з прийдешніми новорічними святами наших пасажирів привітає Київський Академічний Муніципальний Духовий Оркестр та Київська академія естрадного та циркового мистецтв.
    Окрім музичної програми з популярними новорічними композиціями на гостей чекатимуть ефектні естрадно-циркові номери, виступи гімнастів, еквілібристів та розгорнута дитяча розважальна програма.  Біля оновленого дитячого майданчику від компанії «Miratech» (8-й гейт) буде створена окрема зона розваг з конкурсами, вікторинами, солодощами та цінними призами.
    Спеціальним сюрпризом святкового дня стане спільна акція від аеропорту «Бориспіль» та авіакомпаній-партнерів.  Разом з «Azur Air», «British Airways», «WINDROSE», «El Al», «МАУ» та «Air Astana» для маленьких гостей зони Duty Free ми проведемо фотоквест з пошуку новорічних подарунків. Взяти участь у святковій розвазі охочі зможуть з 11:00 і до самого початку музичного шоу. Пошук новорічних «скарбів» розпочинається після жеребкування, в ході якого учасники визначать, за яким саме подарунком вони полюватимуть (за авіакомпаніями та аеропортом закріплять окремі маршрути).
    Аеропорт «Бориспіль» запрошує пасажирів та представників ЗМІ відвідати урочистий захід з нагоди новорічних свят, який розпочнеться в п’ятницю 23 грудня о 17:00.
     
    Журналісти можуть підтвердити свою участь у події до 17:00 22-го грудня 2016 року, звернувшись за електронною адресою press@kbp.aero, або за телефонами (044) 281-70-20; 281-72-31; (093) 122 70 85.
     
    Для акредитації представникам преси необхідно заздалегідь надіслати за вказаною електронною адресою копію першої сторінки паспорту. Наявність при собі оригіналу документу для підтвердження акредитації обов’язкова.
     
    Час відправлення автобусу для представників ЗМІ – 15:50 від м. Харківська (спуск з естакади у напрямку до м. Бориспіль) Збір преси о 16:30 – на третьому поверсі біля інформаційної стійки терміналу D.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.