• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак: «Литва допоможе Україні у впровадженні європейського екологічного законодавства»

    Опубликовано: 2016-12-13 13:56:29

    Сьогодні у Києві відбулася церемонія підписання низки документів, що стосуються розширення двостороннього співробітництва між Україною та Литвою. Церемонія відбулася у присутності Президента України Петра Порошенка та Президента Литовської Республіки Далі Грібаускайте, яка перебуває в Україні з робочим візитом.
     
    Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак і Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс підписали  Угоду між Міністерством екології та природних ресурсів України і Міністерством охорони навколишнього середовища Литви про співробітництво у сфері захисту навколишнього середовища.
     
    За словами Остапа Семерака,  це - перша угода  між країнами у природоохоронній сфері, яка спрямована на посилення співпраці в захисті навколишнього природного середовища і раціонального  використання  природних ресурсів двох країн.
     
    Міністр переконаний,  що така співпраця  сприятиме вирішенню глобальних і регіональних екологічних проблем.
     
    «Дана Угода дасть можливість зміцнити прямі зв’язки та поглибити співробітництво двох країн у природоохоронній сфері.  Перед нами одна мета, одні завдання - зберегти навколишнє середовище  для майбутніх поколінь. Крім того, Литва має великий довід впровадження екологічного законодавства ЄС і його  застосування як колишня країна-кандидат, а нині - держава-член ЄС, який сьогодні нашій країні дуже потрібний. І наші литовські  колеги  висловили  готовність допомогли нам і в цьому напрямку», - зазначив Остап Семерак.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.