• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найкращі подарунки для молодих батьків

    Опубликовано: 2016-12-02 11:15:49

    Питання, що подарувати молодим батькам стоїть в перших рядках пошукових запитів. Спробуємо і ми дати відповідь.

    Перше, що приходить на думку – велика упаковка підгузків.  Дійсно, це річ конче необхідна, і скільки не купи, багато не буде. Непоганий варіант, якщо чесно. Та є у такого подарунка декілька «але». По-перше, потрібно вгадати розмір. Якщо ви й самі молоді батьки, то розберетесь з усіма цими поєднаннями цифр: вік, вага, розмір підгузка. «Непосвяченим» буде складніше. Проте, завжди можна запитати у продавця, у подруг, у самої мами. По-друге, виробник. Буває таке, що маля на дух не сприймає підгузків певного бренду. При чому, правило «купити найдорожчі, вони точно підійдуть» тут абсолютно не діє. Тож краще уточнювати у мами. Але де ж тоді сюрприз? Де радість від ефекту несподіванки? І потім, навряд чи такий подарунок надовго запам’ятається.   Не дуже уявляється ситуація, коли мама чи тато, перевдягаючи малюка, думають: «А це нам подарувала Марія».

    Другий, не менш очевидний варіант – одяг. Якщо це щось дуже красиве чи оригінальне – не питання. А якщо двадцята футболка, тридцяті повзунки чи п’ятнадцята сукня? Ви точно знаєте, що ця річ потрібна? Що Ваші смаки співпадають, і молодим мамі з татом обновка сподобається так само, як і вам?
    Засоби і різноманітні гаджети по догляду за дітьми також можуть бути подарунком. Але й тут є підводні камені. Можливо, родина вже обрала конкретний крем, конкретний лосьйон і шампунь і не хоче його міняти. Можливо, подарований вами пристрій для підігріву молочної суміші стане улюбленим помічником, а, можливо, вкриється пилом на полиці. Комусь радіо-нянька істотно полегшує життя, а для когось виявляється абсолютно непотрібною надмірністю. Теж саме можна сказати і про корисні і зручні прилади типу блендерів, пароварок, кашеварок і т.ін. Все це дуже індивідуально.

    Та чому ми дивимось тільки на дитячі подарунки? Адже ми прагнемо зробити приємне дорослим.  А їм іноді потрібно і відпочити, і по телефону поговорити, і телевізор подивитись (ні ми не пропонуємо дарувати смартфон і телевізор, хоча…), і за комп’ютером посидіти. Ось! А подаруйте молодим батькам комп’ютерну мишу. Скажете, ну хіба ж це подарунок! У кого ж це миші немає? Є. Але що ж це за миші? «Клац-клац», «щолк-щолк», «цок-цок». Звук, наче, і не дуже голосний, але нав’язливий. Він заважає нормально заснути, відволікає і дратує. Він не дозволяє ввімкнути комп’ютер у вечірні чи нічні години, коли хтось спить. А ви подаруйте молодим батькам безшумну мишу Logitech М220 Silent або Logitech М330 Silent Plus.

    Це перші миші, відмічені міжнародною асоціацією з боротьби з шумом Noise Abatement Society знаком якості Quiet Mark. І є за що: миші Logitech Silent відрізняються майже беззвучним кліком. При цьому відчуття кліку те саме, як і у звичних для нас пристроїв. Спеціальне гумове коліщатко і накладки на нижній панелі забезпечують безшумне прокручування і плавний рух. Працювати з такими мишками можливо не тільки на столі, але й на будь якій іншій поверхні, навіть на м’якій оббивці дивану чи крісла. Додаткова зручність в тому, що ці пристрої бездротові. Обидві моделі однаково тихі і надійні. Logitech М220 Silent випускається в темно-сірому, червоно-сірому і синьо-сірому кольорах, а Logitech М330 Silent Plus – в чорному, червоному та синьому. Крім того, у моделі М330 з боків є м’які текстуровані накладки, і, якщо ви правша, працювати з нею особливо комфортно. Працюють миші від батарейки. А оскільки, коли Ви ними не користуєтесь, миші автоматично вимикаються, заряду вистачить надовго: на півтора року для моделі М220 і на два роки для М330. І навіть не сумнівайтеся, потім власники замінять батарейку і з радістю і вдячністю продовжать користуватися вашим подарунком. Адже тиша – це особлива цінність. Тож подаруйте молодим батькам тишу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.