• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дослідження: українці не вміють економити

    Опубликовано: 2016-11-24 08:37:55

    Сьогодні українці платять за комуналку за європейськими тарифами, а споживають, в середньому, удвічі більше енергоресурсів у порівнянні з жителями європейських країн з близькими кліматичними умовами, про що свідчать дані Євростату. Компанія Electrolux як виробник енергозберігаючої техніки для дому зацікавилася цим і ініціювала дослідження звичок споживання комунальних послуг населенням України. Опитування понад півтори тисячі респондентів показало, що українці замислюються про економію, але стикаються з труднощами на практиці.
    Зокрема, дослідження продемонструвало, що, в середньому, 83% українців вважають, що заощаджувати важливо. При цьому реально економить тільки половина - близько 49%. Крім підтвердження того факту, що українці погано вміють економити, на основі цього дослідження були розроблені понад 60 лайфхаків по економії і раціональному використанню енергоресурсів, які розміщені на онлайн-платформі Electrolux (http://savemoney-electrolux.com.ua/).
    Крім лайфхаків, на порталі також розміщено інтерактивну тест-гру, яка допоможе оцінити персональний рівень володіння знаннями про раціональне використання енергоресурсів. Всі користувачі зможуть підписати декларацію про енергоефективність та приєднатися до спільноти свідомих українців, які раціонально споживають енергоресурси і прагнуть до сталого розвитку.
    Так як енергозбереження - один з пріоритетів у виробництві техніки Electrolux, почати економно витрачати електроенергію і воду можна вже сьогодні з продукцією компанії. Пральна машина Electrolux EWF1408WDL2 класу енергоспоживання А +++ - 20 (найвища енергоефективність) заощадить 20% електроенергії та води під час прання в порівнянні навіть з найвищим А +++. Посудомийна машина ESL8825RA з самої високою енергоефективністю А +++ підбере оптимальні рішення і заощадить 30% електроенергії та води під час роботи. Приготування їжі на вручений поверхні EHD96740FK пройде швидко і легко, при цьому функція EcoTimer ™ подбає про те, щоб електрику витрачалося економно - нагрів відключається раніше встановленого часу приготування, що дозволяє використовувати залишкове тепло поверхні. А духову шафу OPEB9953X з класом енергоспоживання А + забезпечить раціональне і економне використання електроенергії, самостійно задавши для вашого страви потрібну температуру, рівень вологості і час приготування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.