• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ще один дитячий майданчик - для дітей Решетилівки

    Опубликовано: 2016-11-15 08:35:05

    Установкою новою гірки закінчили упорядкування дитячого майданчика у микрорайоні Цибулівка у Решетилівці. Це один з численних об'єктів інфраструктури, який голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, за власні кошти, установлює для потреб маленьких мешканців району. До цього, зокрема, нові майданчики встановили у селі Потічок,  у дитсадку мікрорайону Новоселівка Решетилівки та на подвір'ї Решетилівської школи І-ІІ ступенів.

    -  Сьогодні багато говорять про те, що молоді родини покидають села, що немає розвитку територій. І ніхто не запитує себе, як можна зарадити ситуації. Я обїхав багато районів області. І проблема дозвілля дітей гостра чи не у кожному населеному пунктів. Тому необхідно передбачити у профільній обласній програмі питання розбудови таких об'єктів інфраструктури саме у сільській місцевості. Це - пряма відповідальність депутатів обласної ради за створення нормальної інфраструктури для молодих родин у селі, - переконаний голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.    

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.