• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська бере участь у Щорічній нараді БДІПЛ/ОБСЄ з питань виконання державами-учасницями зобов’язань у галузі людського виміру

    Опубликовано: 2016-09-26 15:02:32

    Протягом 19-30 вересня 2016 року у Варшаві триває Щорічна нарада Бюро демократичних інститутів та прав людини ОБСЄ з питань виконання державами-учасницями зобов’язань у галузі людського виміру.
    Сьогодні, 26 вересня, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська візьме участь у 10-му робочому засіданні, яке буде присвячено темі терпимості і недискримінації. На засіданні заплановано виступ Верховного комісара ОБСЄ у справах національних меншин Астрід Торс.
    Також сьогодні в рамках наради відбудеться зустріч Уповноваженого з прав людини Валерії Лутковської з Директором Бюро Демократичних інститутів та прав людини Міхаелем Лінком, під час якої обговорюватимуться питання захисту прав людини в Україні, зокрема, в контексті збройного конфлікту на сході країни.
    Програмою Щорічної наради з питань виконання державами-учасницями зобов’язань у галузі людського виміру передбачено також робочі сесії з питань свободи пересування, вираження поглядів і релігії, з питань гендерної рівності і покращення становища рома і сінті тощо.
    У 2016 році Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) відзначає свій 25-річний ювілей. На сьогодні це провідна установа зі спостереження за виборами в регіоні ОБСЄ, яка надає свою експертну допомогу урядам і представникам громадянського суспільства, зокрема, сприяючи зміцненню демократичних інститутів та поваги до прав людини, толерантності та недискримінації, а також верховенству закону.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.