• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна переходить до європейських стандартів розподілу радіочастот

    Опубликовано: 2005-12-07 09:45:00
    Перший віце-прем’єр-міністр Станіслав Сташевський провів чергове засідання Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки Прийнято низку важливих рішень, а саме: затверджено перелік суднобудівних підприємств, що мають пріоритетне значення для подальшого розвитку суднобудівної промисловості, і для яких запроваджуються заходи державної підтримки.
     
    проаналізовано основні показники зведеного фінансового плану Національної акціонерної компанії “Нафтогаз Україна” за 2005 рік і прийнято рішення передати Міністерству палива та енергетики повноваження з управління корпоративними правами держави стосовно компаній “Нафтогаз України” та “Енергетична компанія України”;
     
    погоджено створення Міжвідомчої комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу;
     
     підтримано зміни до Порядку здійснення нагляду за безпекою руху на транспорті, підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Таджикистан про міжнародне автомобільне пасажирське і вантажне сполучення і Протоколу про її застосування. А також ухвалено проекти Постанов Кабінету Міністрів щодо порядку призначення та звільнення керівників територіальних органів у системі державного управління.
     
    Члени Урядового комітету детально розглянути представлену Національну таблицю розподілу смуг радіочастот України та проект постанови Кабміну з цього питання. Документ направлений на гармонізацію використання радіочастотного спектра в Україні, передусім, в інтересах населення, впровадження сучасних технологій електронного зв”язку, захисту державної безпеки.
     
    Оцінюючи значення обговорюваного питання, голова Урядового комітету Станіслав Сташевський сказав, що з прийняттям Національної таблиці Україна переходить до європейських стандартів розподілу радіочастот і створює цивілізований ринок у цій сфері.
     
     Урядовий портал
     
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.