• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Близько п'яти тисяч порушень порядку маршрутизації міжнародного трафіку виявлено фахівцями УДЦР за минулий тиждень

    Опубликовано: 2016-08-23 15:52:18

    На мережах операторів зв’язку спеціалісти УДЦР провели вимірювання телекомунікаційних мереж загального користування та виявили 4941 порушення порядку маршрутизації міжнародного трафіку. З них лише 3 порушення припадає на мережі фіксованого зв‘язку, всі інші – на мережі мобільного.
    Підрозділи радіочастотного моніторингу виявили 26 порушень умов дозволів на експлуатацію РЕЗ, а також 187 незаконно діючих пристроїв.
    Відтак, найбільше порушень на минулому тижні виявлено
    в Дніпропетровській – 48, Запорізькій – 26 , Києві та Київській обл. – 23, Полтавській та Харківській областях – по 17.
    Також виявлено та усунено дію 6 джерел радіозавад.
    Спеціалістами УДЦР складено 71 акт первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.
    Підготовлено 11 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформлено та видано користувачам 737 висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв,  964 дозволи на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та  968 дозволів  – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.
    За зверненням суб’єктів господарювання УДЦР продовжує здійснювати роботу з внесення кодів ІМЕІ мобільних терміналів до узагальненої бази даних.
    За період з 15 по 21 серпня до бази даних внесено 1749 міжнародних ідентифікаторів.
    Фахівцями підприємства проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності продукції.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.