• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Головне управління юстиції Києва передало послугу експрес-одруження за 24 години документ-сервісу «ГОТОВО!»

    Опубликовано: 2016-08-15 14:46:58

    Головне територіальне управління юстиції у місті Києві передало право на надання послуги державної реєстрації шлюбів за 24 години документ-сервісу "ГОТОВО!".
    Нова послуга експрес-одруження повноцінно запрацює після офіційного відкриття центру. Документи на реєстрацію шлюбу можна буде подати безпосередньо в "ГОТОВО!", а згодом це можливо буде зробити онлайн на сайті центру.
    Для державної реєстрації шлюбу в рамках пілотного проекту молодята повинні вибрати дату одруження та подати необхідні документи: паспорт громадянина України, паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства.
    У разі, якщо заявником є іноземець, особа без громадянства, додається документ, що підтверджує законність перебування на території України.
    Якщо заявники або один з них раніше перебували в шлюбі, будуть потрiбнi документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання його недійсним.
    Згідно з процедурою, протягом 24 годин з моменту реєстрації iнформацiя буде внесена до відповідного реєстру.
    Наразі документ-сервіс «ГОТОВО!» працює у тестовому режимі.
    Довідково: Документ-сервіс «ГОТОВО!» - це сучасна установа, яка надає більше 130 видів державних послуг в одній будівлі за абсолютно новими підходами і принципами швидко та зручно.
    Його мета - знищити побутову корупцію в Україні та покращити якість життя громадян шляхом надання якісних адміністративних послуг. Принципи документ-сервісу: прозорість, простота та швидкість.
    Відкритий простір без кабінетів, приємна атмосфера, ввічливий персонал, затишне кафе, кімната для дітей.
    З повагою до людей!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.