• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київська область повністю підключилася до ProZorro

    Опубликовано: 2016-08-01 14:00:17

    Станом на 28 липня 2016 року Київська область стовідсотково перейшла на нову систему публічних закупівель - всі 1538 розпорядників бюджетних коштів області підключилися до ProZorro.
    «Ми повністю виконали план з підключення до ProZorro і всі розпорядники бюджетних коштів вже можуть здійснювати державні закупівлі у новій системі. Крім того,  за власним бажанням до ProZorro приєдналися ще 122 установ області - отримувачі бюджетних коштів, які також хочуть та мають право проводити закупівлі у цій системі», - сказав перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.
    1 серпня Закон України «Про публічні закупівлі» поширився на всі без виключення організації та структури, що мають право оперувати державними коштами. Раніше до системи в обов’язковому порядку були підключені лише центральні органи влади, великі держпідприємства і природні монополісти. 1 серпня використання ProZorro стало обов’язковим також для місцевих органів влади, комунальних підприємств та інших організацій, які використовують кошти платників податків.
    «Переконаний, що активне використання нової системи унеможливить корупцію в цій сфері та зробить дії влади прозорішими для громадян», - підсумував Лев Парцхаладзе.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.