• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта спільно з Національним олімпійським комітетом України підготували до випуску поштову марку, конверт та штемпель «Перший день» на честь проведення ХХХІ Літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро

    Опубликовано: 2016-07-22 13:16:48

    У суботу, 23 липня 2016 року на честь проведення ХХХІ Літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро під час церемонії проводів Олімпійської збірної України на Олімпійські ігри відбудеться урочисте спецпогашення поштової марки «Олімпійські ігри 2016. Ріо-де-Жанейро».
    Укрпошта спільно з Національним олімпійським комітетом України підготували до випуску поштову марку, конверт та штемпель «Перший день». 23 липня марка вводиться в обіг та вважається дійсною для оплати послуг з пересилання письмової кореспонденції.
    Ігри ХХХІ Олімпіади відбудуться в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) з 5 по 21 серпня 2016 року. У змаганнях візьмуть участь 10 500 атлетів, які розіграють 306 комплектів нагород у 28 видах спорту. На даний момент склад української команди налічує 205 спортсменів, які виступлять у 27 видах спорту.
    Для підтримки наших спортсменів Укрпошта та НОК України запустять флешмоб «Бажаємо перемог!». Українці, які вболівають за спортсменів національної збірної, зможуть написати листа з побажаннями для членів олімпійської збірної України та надіслати його в Олімпійському конверті з Олімпійською маркою на адресу:
    Національний Олімпійський комітет України
    Прізвище атлета
    вул. Хорива , 39-41
    м. Київ
    04071
    #UWinRio
    Всі листи будуть передані особисто спортсменам, яким вони адресовані. Крім того, надіслані листи прийматимуть участь у розіграші подарунків від Укрпошти та Національного олімпійського комітету України. В акції братимуть участь тільки листи в Олімпійському конверті та з Олімпійською маркою і хештегом #UWinRio.
    Укрпошта спільно з Національним олімпійським комітетом України закликає листами підтримати спортсменів національної збірної ХХХІ Літніх Олімпійських ігор.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.