• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент Італії нагородив Оксану Білозір Орденом Зірки Італії

    Опубликовано: 2016-07-07 10:36:06

    6 липня 2016 року Посол Італії в Україні Фабріціо Романо вручив від імені Президента Італії народному депутату України Оксані Білозір високу державну нагороду Італійської Республіки – Орден Зірки Італії з присвоєнням звання «кавалер».
    «Приємною несподіванкою для мене стала подія сьогоднішнього дня – нагородження Орденом Зірки Італії від Президента Італійської Республіки.
    Приємно, що 12 років моєї політичної діяльності, спрямованої на об’єднання новітньої української діаспори в Європі, на захист і лобіювання прав українських громадян за кордоном, у національних парламентах країн-членів Ради Європи, за час моєї роботи в Парламентській Асамблеї Ради Європи в комітеті з питань міграції, були відзначені сьогодні.
    Дуже зворушливо і незвично отримати високу державну нагороду від Президента іншої країни. І я розумію що це не стільки моє визнання, як шана, любов і повага до всіх українців, які живуть і працюють в Італії.
    Сьогоднішня подія є ще одним свідченням особливих двосторонніх контактів між Україною і Італією. Це те, чого сьогодні найбільше потребує Україна – надійних друзів у Європі, які стоять поруч, коли це вкрай важливо» - зазначила Оксана Білозір.
    Вручаючи почесну нагороду, Посол Італії в Україні Фабріціо Романо відзначив визначний внесок пані Білозір у розвиток відносин між Україною та Італією, зокрема, в гуманітарній сфері, та подякував за глибокий інтерес Оксани Білозір до культури та історії Італії, а також за величезний ентузіазм з яким пані Білозір підтримувала українсько-італійські проекти, в тому числі перебуваючи на посаді Міністра культури України. 
    Прийняття з нагоди вручення ордену відбулося у Резиденції Посла Італії в Україні, що, за словами О. Білозір, надало події особливої зворушливої, затишної атмосфери.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.