• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінприроди зобов’ язало Держекоінспекцію вжити необхідних заходів щодо недопущення екологічної катастрофи на Полтавщині

    Опубликовано: 2016-07-04 12:09:30

    Міністерство екології та природних ресурсів доручило Держекоінспекції взяти на контроль ситуацію у Лубенському та Чорнухинському районах Полтавської області, де внаслідок сильних злив та потрапляння каналізаційних нечистот до р.Сула виявлено факти масової загибелі біоти.
    Згідно з дорученням, Державна екологічна інспекція має вжити всі необхідні заходи реагування для недопущення негативного впливу на довкілля. Зокрема, можливої загибелі тварин, птахів, водних біоресурсів, які занесені до Червоної Книги.
    Про результати проведеної роботи Державна екологічна інспекція України має поінформувати Мінприроди протягом робочого тижня.
    Як повідомили у парку «Нижньосульський», станом на 01.07.16 працівниками заповідника та Державною екологічною інспекцією в Полтавській області з р. Сула в районі сіл Лукім’я, Мала Селецька в річці Сула виявлено загибель річкової риби.
    На даний час працівниками служби державної охорони, МЧС Оржицького району, застосовуються заходи по збору та утилізації мертвої риби. Проводяться роз’яснювальні роботи щодо виниклої ситуації, обмежено доступ для купання, відпочинку та вживання водних живих біоресурсів.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.