• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Western NIS Enterprise Fund у 2016 році виділив понад 1 млн дол. США на навчання 13 студентів у США та Великій Британії

    Опубликовано: 2016-07-01 11:01:56

    Western NIS Enterprise Fund, створений урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), продовжує фінансування стипендіальної програми SEED Grant, за допомогою якої українці можуть отримати грант на оплату до 100% вартості навчання за програмами МВА в найкращих університетах США. Про це під час представлення переможців цьогорічної програми за участю Надзвичайного і Повноважного посла США в Україні Джеффрі Р. Пайєтта заявила Президент і Виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund Ярослава Джонсон.
    Серед тих, хто отримав стипендії за програмою SEED Grant, 9 студентів програм МВА та 4 студенти програм MPA, MPP та LL.M. Вони навчатимуться в кращих американських та британських університетах, серед яких: Yale School of Management, Duke Fuqua School of Business, University of Michigan Ross School of Business, University of Chicago Booth School of Business та інші.
    “Раді вітати українців, які прагнуть розвиватися та розбудовувати свою країну, - зазначила Ярослава Джонсон, Президент і Головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund. - Цього року ми бачимо значне зростання кількості охочих вступити у провідні американські школи, аби потім повернутися додому та реалізувати свої ідеї в Україні. Тим більше важливо, що це фахівці різних сфер та спеціальностей: від людей, які працювали в інвестиційному банкінгу, нафтогазовій сфері, до освіти та комунікацій”.
    За словами посла США в Україні Джеффрі Р. Пайєтта, США готові інвестувати в підвищення рівня освіченості й компетентності українських бізнес-лідерів та державних службовців заради досягнення позитивних реформ у нашій державі.
    Ініціатори стипендіальної програми SEED Grant від Western NIS Enterprise Fund планують інвестувати близько 5 млн дол. США в бізнес-освіту українських професіоналів протягом 2016-2018 рр. До 2018 року загалом більше 40 успішних українців зможуть отримати стипендію від SEED Grant. У 2015 році стипендії на навчання від SEED Grant вже отримало 5 українських студентів. За умовами програми через два роки навчання учасники програми мають повернутися в Україну, щоб інвестувати свої знання в розвиток бізнесу, економіки в Україні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.