• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заарештовано командира патрульної роти Нацгвардії України, який отримав 40 тисяч гривень неправомірної вигоди

    Опубликовано: 2016-06-22 12:13:00

    18 червня 2016 року за клопотанням військової прокуратури Дарницького гарнізону суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою (з альтернативою застави в сумі 106 тисяч гривень) командиру патрульної роти Національної гвардії України, затриманому за одержання неправомірної вигоди в розмірі 40 тисяч гривень. На даний час сума застави не внесена.
    За вчинене командиру патрульної роти загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.
    Нагадаємо, військовослужбовець вимагав та отримав кошти за прийняття слідчим Національної поліції рішення по розслідуванню кримінального провадження за фактом зберігання наркотичних речовин його підлеглим та не інформування керівництва Нацгвардії України про таке провадження.
    Йому було повідомлено про підозру за ч.3 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди).
     
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.