• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Київщині відкрито нове відділення Укрпошти

    Опубликовано: 2016-06-22 11:38:24

    21 червня Укрпошта відкрила нове відділення поштового зв’язку в селі Чайки Києво-Святошинського  району на території житлового комплексу «Чайка». Відтепер 12 тисяч мешканців отримали простий доступ до поштових послуг.
    Для того, щоб забезпечити жителів Чайок якісними послугами поштового зв’язку, створити сприятливі умови для клієнтів і працівників,  Укрпошта зробила у відділенні сучасний ремонт, закупила якісні меблі, обладнала відділення новою технікою та повноцінними робочими місцями.
    «Тут розташована велика кількість нових багатоповерхівок, тому ми маємо стати ближчими для людей, які тут проживають, – сказав в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Сподіваємось, що мешканці цього мікрорайону оцінять умови, створені для них поштовиками, схвально сприймуть організацію надання послуг у відділенні, якість обслуговування».
    Укрпошта продовжує працювати над покращенням якості обслуговування та забезпечення доступності своїх послуг.
    З початку року відкрито 10 нових поштових відділень у Кіровоградській, Вінницькій, Запорізькій, Київській, Львівській та Одеській областях та відремонтовано 200 відділень по всій Україні. Також нещодавно відновили роботу відділення у м. Авдіївка Донецької області та у м. Гірське Попаснянського району Луганської області. До кінця року планується відкриття 100 нових та відремонтувати 1000 відділень.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.