• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Понад 65 000 людей, постраждалих внаслідок конфлікту в Україні, отримали допомогу у результаті партнерства P&G Україна та UNICEF за останній рік

    Опубликовано: 2016-06-22 10:42:29

    Більше 65 000 вимушено переміщених дітей та опікунів отримали допомогу у вигляді гігієнічних наборів у 2015 році в рамках співробітництва P&G Україна з ЮНІСЕФ за програмою водопостачання, санітарії і гігієни (WASH).
    Компанія Procter & Gamble є партнером ЮНІСЕФ у рамках програми WASH у відповідь на кризу в Україні з липня 2014 року. Мета партнерства – допомогти найбільш вразливим групам дітей та їхнім сім’ям якісними санітарно-гігієнічними засобами.
    «Ми пишаємося тим, що можемо надати допомогу людям, які її потребують, в Україні   в рамках партнерства із ЮНІСЕФ, – сказав Антуан Брен, генеральний директор P&G Україна. – ЮНІСЕФ – наш стратегічний партнер, чия діяльність має великий вплив на життя людей і формування кращого майбутнього для українців і країни в цілому. Тому наша компанія підтримує програми ЮНІСЕФ на всіх рівнях. Завдяки спільним зусиллям ми можемо досягти значних результатів».
    Від початку співробітництва в Україні, компанія P&G надала допомогу розміром 12,2 млн грн (490 000 доларів США), більшість якої була надана продукцією у вигляді гігієнічних наборів для найменш захищених дітей та жінок у східній Україні.
    Співробітництво P&G та ЮНІСЕФ продовжується в рамках програми WASH у відповідь на кризу на сході України і у 2016 році. За підтримки P&G ЮНІСЕФ цьогоріч забезпечить  понад 400 000 людей гігієнічними засобами та доступом до чистої питної води, надавши матеріали для відновлення інфраструктури в районах, постраждалих внаслідок конфлікту.
     «Незважаючи на усі зусилля, потрібно більше партнерів для посилення роботи із забезпечення доступу до води та поліпшення санітарно-гігієнічних умов на сході України. ЮНІСЕФ спільно з урядом, неурядовими та міжнародними організаціями і бізнесом об'єднує зусилля, аби посилити захист найбільш вразливих дітей та сім’ї, що постраждали внаслідок конфлікту», – каже Джованна Барберіс, голова Дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні.
    Станом на травень 2016 року понад 1,7 мільйона осіб,  у тому числі більше 230 000 дітей, були внутрішньо переміщені через конфлікт на сході України. Загалом 3,7 мільйона осіб, у тому числі 580 000 дітей, найбільше постраждали внаслідок конфлікту. Вони проживають як у контрольованих урядом районах, так і в районах поза контролем уряду, а також в районах поруч зі лінією конфлікту в Донецькій та Луганській областях. За оцінками ЮНІСЕФ, пошкодження інфраструктури поставило під загрозу забезпечення водою приблизно двох мільйонів людей, які проживають поруч із лінією конфлікту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.