• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Запоріжжі представники Спільної координаційної комісії вилучили у шахраїв 27 незаконно діючих пристроїв з доступу до мережі Інтернет

    Опубликовано: 2016-06-10 11:42:23

    Про це у коментарі прес-службі УДЦР повідомив начальник Запорізького обласного відділу Центральної філії підприємства Вячеслав Арапін.
    Він, зокрема, зазначив, що в Приазовському районі Запорізької області Спільна координаційна комісія із запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства у галузі зв’язку у складі фахівців філії УДЦР, відділу державного нагляду НКРЗІ та співробітників Служби безпеки України провели оперативні заходи, завдяки яким було припинено роботу 27 незаконно діючих пристроїв з доступу до мережі Інтернет.
    Як з’ясувалося, виявлені пристрої в УДЦР не реєструвалися, а відтак, відповідні податки і збори за їх експлуатацію власниками РЕЗ державі не сплачувалися. Вони «текли» лише в кишеню шахраям.
    Обладнання, яке було задіяне для надання незаконних послуг Інтернет, у правопорушників вилучено правоохоронцями. На власників РЕЗ складено відповідні протоколи для притягнення їх до відповідальності, передбаченою статтею 146 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
    УДЦР нагадує, що експлуатація РЕЗ та ВП без дозволів на експлуатацію, може перешкоджати  роботі систем управління Збройних Сил України та військових формувань у східних регіонах України,  органів управління повітряним рухом, ДСНС тощо, а також погіршувати якість телекомунікаційних послуг користувачам РЧР.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.