• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Казімєж Пайонк став Почесним професором Університету банківської справи

    Опубликовано: 2016-06-10 08:46:12

    8 червня д.е.н., професору, академіку АЕНУ, завідувачу кафедри економічної політики та саморегулювання факультету економіки Державного економічного університету Познані Казімєжу Пайонку присвоєно звання «Почесний професор Університету банківської справи».
    Рішення про присвоєння звання було прийнято на засіданні Вченої ради у Львові за видатні заслуги в розвитку економічної науки, вагомий внесок у розвиток міжнародного співробітництва Університету банківської справи, популяризацію і зміцнення його наукового й освітнього авторитету у європейському та світовому науково-освітньому просторі.
    Урочиста церемонія відбулася в рамках симпозіуму «Україна-Польща: синергетична співпраця», що пройшов в Університеті банківської справи. У рамках симпозіуму Казімєж Пайонка прочитав лекцію «Роль держави в економічному розвитку». Проректор з навчально-виховної роботи та міжнародного співробітництва Університету банківської справи д.е.н., професор Олексій Другов проінформував учасників заходу про міжнародне співробітництво у сфері освіти і науки з польськими вищими навчальними закладами та банківськими установами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.