• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київська область планує оздоровити близько 180 тисяч дітей у 2016 році

    Опубликовано: 2016-06-09 12:08:47

    У Київській області протягом 2016 року планується оздоровити 179 456 дітей.  На це буде витрачено близько 122526,92 тис грн., з яких 16% - кошти з обласного бюджету, 12% - з місцевих та районних бюджетів, 72% -  залучені кошти.

    «Від початку року вже майже 100 тисяч дітей у Київській області отримали послуги з оздоровлення та відпочинку.  Окрему увагу намагаємось приділяти дітям, які потребують особливої соціальної підтримки – це діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, сироти та позбавлені батьківського піклування, діти чорнобильців та учасників АТО. Також  ми всіляко підтримуємо талановитих та обдарованих дітей. Таких сьогодні в регіоні майже 8 тисяч. Всі вони заслуговують відпочити та оздоровитися якісно та корисно», - прокоментував перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

    За його словами наразі закінчується підготовка закладів відпочинку та оздоровлення  до прийому дітей. Станом на початок червня  в області нараховується 518 закладів оздоровлення та відпочинку, з яких 4 – заклади санаторного типу, 16 – позаміські заклади оздоровлення та відпочинку, 2 наметових містечка, 254 табори з денною формою перебування, 244 мовних табори.

    «Хочемо, щоб діти проводили канікули максимально активно, пізнавально та весело. Тому  докладаємо всіх зусиль, щоб урізноманітнити їх відпочинок. У цьому році було збільшено кількість денних мовних таборів, щоб діти могли не тільки відпочивати, але й розвиватися - вдосконалювати знання іноземних мов, спілкуючись з однолітками», - підкреслив Лев Парцхаладзе.

    За даними Служби у справах дітей та сім’ї у Київській області на кошти з обласного бюджету було придбано майже 4 тисячі путівок. Середня вартість однієї путівки становить 5386 грн.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.