• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У травні фахівці УДЦР усунули 274 порушення користування РЧР РЕЗ з доступу до мережі Інтернет

    Опубликовано: 2016-06-09 11:47:05

    Про це заявив прес-службі держпідприємства директор департаменту РЧМ та забезпечення АСРМ Вячеслав Гоненко, коментуючи результати з радіочастотного контролю на території України у травні 2016 року.
    Він, зокрема, зазначив, що радіочастотним моніторингом РЕЗ було охоплено 24 області України.
    За допомогою засобів радіопеленгування було зафіксовано 243 порушення користування РЧР, з яких 229 – експлуатація радіоелектронних засобів без належного дозволу (інформація відсутня в реєстрі присвоєнь смуг, номіналів радіочастот), 17 - з недотриманням умов експлуатації РЕЗ.
    Вячеслав Гоненко відзначив, що завдяки активній роботі фахівців з радіочастотного контролю, значну частину правопорушень (358), зокрема і тих, які фіксувалися раніше, вдалося усунути. Допомогли в цьому й Спільні координаційні комісії з питань виявлення та усунення порушень законодавства в галузі зв’язку, до яких крім фахівців УДЦР входять представники ДДН НКРЗІ та територіальних органів Національної поліції України.
    Найбільш активно вони працювали на Дніпропетровщині, Волині, Хмельниччині, а також на Київщині.
    За фактами вчинення адміністративних правопорушень посадові особи Спільних координаційних комісій склали відповідні протоколи згідно підвідомчої належності в межах повноважень.
    Директор департаменту також повідомив, що чимала кількість громадян, про що свідчать відгуки з регіонів, незадоволені якістю послуг окремих провайдерів. І це не дивно, адже є й такі провайдери, яких можна вважати шахраями – працюють без дозвільних документів та з порушенням правил експлуатації РЕЗ.
    «Для визначення швидкості та якості роботи оператора зверніться до фахівців. Дізнайтеся карту покриття, рівень сигналу. Швидкість бездротового Інтернету залежить безпосередньо від місця, звідки йде підключення до мережі. У жодному разі не варто слухати поради сусідів, довіряйте професіоналам. Це допоможе вам зробити правильний вибір і не витрачати гроші даремно», - наголосив  Вячеслав Гоненко.

    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.