• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівській магістралі проведуть акцію «Діти дітям заради безпеки»

    Опубликовано: 2016-05-31 14:56:36

    З нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей, який в усьому світі відзначають 1 червня,  на найбільших вокзалах регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відбудеться акція «Діти дітям заради безпеки». Юні залізничники та діти працівників магістралі через засоби гучномовного зв’язку звернуться до своїх однолітків та нагадають їм про правила перебування на об’єктах залізничної інфраструктури. У приміщеннях вокзалів та станцій, на перонах вокзальних комплексів звучатимуть правила поводження на об’єктах залізниці, які начитали самі малюки.
    Правила безпеки записали вихованці Львівської дитячої залізниці, які протягом літа проходять виробничу практику та виконують усі обов’язки залізничників на маленькій магістралі. Ці діти досконало знають, як уберегтись від наслідків неправильного поводження, тому такою акцією сподіваються достукатись і до інших маленьких та дорослих пасажирів великої магістралі.
    Особливою частиною звернень стануть правила поводження у вагонах поїзда, які озвучила юна залізничниця Оля Охрімчук. У день початку сезону найактивніших літніх перевезень дівчинка нагадає, що не можна висовуватися з вікон, їхати у тамбурі, відчиняти самостійно двері вагона, виходити з вагона можна лише після повної зупинки поїзда і лише з дозволу провідника та ін. А також маленькі залізничники нагадають батькам, що не можна залишати дітей без нагляду, та попросять вкотре провести з малюками бесіду про дотримання вимог перебування на залізниці.
    Нагадаємо, за 4 місяці  поточного  року через власну необережність та нехтування правилами поводження на об’єктах залізничної інфраструктури на Львівській магістралі травмувались 35 сторонніх осіб, 22 із них – смертельно.  Серед травмованих 2 дітей віком до 16 років, одна дитина внаслідок травм загинула.
    Залізничники невтомно звертаються до батьків та вчителів аби вони — ті, хто мають безпосередній вплив на формування свідомості молодих людей, також приділили максимальну увагу питанню безпеки та правил поводження на магістралі та слідкували, аби діти у вільний час не піддавались імпульсам та модним захопленням, не вилазили на вагони, не перелазили попід вагонами, не ходили по коліях, особливо у навушниках, не наближались до електроприладів тощо. Особливу увагу цим питанням просять приділити напередодні канікул – коли діти мають багато вільного часу та перебувають поза наглядом дорослих, фахівці з охорони праці фіксують у цей період найбільшу кількість нещасних випадків серед дітей.

    Спільними зусиллями бережімо життя!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.