• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Другий успішний досвід: УАВПП та «Укрпошта» крок за кроком налагоджують роботу системи роботи зі скаргами на якість доставки преси

    Опубликовано: 2016-04-19 08:47:45

    Механізм роботи зі скаргами передплатників на якість доставки преси має вже друге успішне вирішення. На цей раз швидкість суттєво зросла: між датою направлення скарги УАВПП та датою її вирішення фахівцями «Укрпошти» пройшло усього 3 робочих дні. Враховуючи поки що громіздку «ручну» систему проходження інформації від передплатника до підрозділу «Укрпошти», який відповідає за вирішення усіх таких проблемних випадків, процес в цілому займає, напевно, зо 2 тижні. Тому УАВПП аналізує усі його етапи для того, щоб перейти на систему, яка виключить непотрібні ланки проходження інформації та, одночасно, дозволить контролювати, щоб процес не «зависав».
    Так, 8 квітня УАВПП звернулася до керівництва «Укрпошти» з вимогою розслідувати випадок не доставки екземплярів передплаченої газети читачу одеської газети «На пенсии». Причиною звернення був лист читача до редакції газети, який повідомив, що не отримав два номери передплаченого видання.
    Вже за три робочих дні після звернення до редакції надійшов лист від читача, в якому він висловив свою вдячність за допомогу та зазначив, що отримав усі не доставлені раніше екземпляри. Також читач зазначив, що отримав вибачення та зобов’язання від поштаря доставляти газети вчасно.
     
    Скарга читача одеської «На пенсії» - вже друга за останні 5 тижнів успішно вирішена проблема із недоставкою видання передплатнику. Так, перша скарга передплатниці Полтавської обласної газети «Події та коментарі» була направлена нами до «Укрпошти» 12 березня. Вже 19 березня передплатниця отримала усі екземпляри газети, що «загубилися».
    А 13 квітня до УАВПП надійшла нова скарга – від двох передплатників газети «Сегодня» у Дніпропетровській області (с.Любимівка та с.Синельникове). Скарга передана до «Укрпошти». Очікуємо на ефективне її вирішення.
     
    Сервіс контролю якості своєї роботи УДППЗ «Укрпошта» створила, у тому числі, на вимогу видавців як необхідну складову розвитку доставки преси. Наразі УАВПП та «Укрпошта» відпрацьовують роботу цього сервісу. УАВПП має надію, що така співпраця дозволить не просто поширити роботу цього механізму на всі друковані ЗМІ в Україні, але, в першу чергу, дозволить підвищити якість доставки преси в цілому та допоможе боротися з кожним випадком неналежної якості доставки передплати читачу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.