• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тонни гуманітарної допомоги недоступні дітям Снятинського дитячого будинку-інтернату Івано-Франківської області

    Опубликовано: 2016-04-15 14:13:32

    Це виявили під час моніторингового візиту працівник Департаменту з питань реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого Ірина Сергієнко спільно з регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого в Тернопільській області Володимиром Шевченком.
    Незважаючи те, що у серпні минулого року у підвальному приміщенні інтернату сталася пожежа (загорівся одяг, наданий благодійниками), адміністрація не зробила жодних висновків: всі кімнати на третьому поверсі залишилися заваленими гуманітарною допомогою.
    Слід зазначити, що працівники Управління Держаної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області формально підійшли до перевірки протипожежної безпеки в інтернаті. Працівники інтернату досі не розібрали речі та накопичують їх і надалі.
    «Благодійники та меценати багато допомагають нашому інтернату, – стверджують працівники установи. – Приносять одяг, постільну білизну, взуття, канцелярські вироби, візки, ходунки. Ми не встигаємо їх розбирати».
    «Натомість, усі ці кімнати, які захаращені мішками одягу, можна було облаштувати для підопічних, що поліпшило б умови їхнього проживання, адже наразі житлові кімнати переповнені», – зазначив Володимир Шевченко.
    За результатами візиту підготовлено акти реагування Уповноваженого з прав людини до керівництва облдержадміністрації та Мінсоцполітики.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.