• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 9 квітня по всій Україні збирають «зелений» суботник

    Опубликовано: 2016-04-06 15:45:50

    9 квітня в Україні відбудеться загальнонаціональний суботник, який щороку проводить ПриватБанк. Банкіри, клієнти та партнери банку будуть прибирати та озеленяти парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть понад 2 тисячі відділень банку. Підтримати ініціативу банку пропонують усім бажаючим.
     
    «Ми запрошуємо зробити чистішим своє місто, район, улюблені місця відпочинку як співробітників банку, так і жителів міста, – говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Суботник – це чудова традиція, яка щороку знаходить усе більшу підтримку в країні».
     
    Минулого року в суботнику взяли участь понад 150 тисяч небайдужих людей із 1 360 міст України. За підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1 500 тонн сміття, висаджено 20 000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу). Разом із банком проводять свої суботники великі підприємства, у числі яких сотні українських компаній, бюджетні установи, заводи та футбольні клуби. 
     
    Щоб узяти участь у суботнику, достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, де можна вибрати своє місто та місце збору на суботник, звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати в Контактний центр на номер 3700.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.