• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Документ-сервіс «ГОТОВО!» отримав акредитацію Міністерства юстиції

    Опубликовано: 2016-03-25 15:37:43

    Сервісний центр адміністративних послуг нового формату «ГОТОВО!» отримав акредитацію Міністерства юстиції України на здійснення послуг у сфері державної реєстрації.
    Таким чином, з початку своєї роботи документ-сервіс «ГОТОВО!» офіційно надаватиме послуги з реєстрації нерухомого майна та реєстрації фізичних та юридичних осіб-підприємців у Київській області.

    Засновник проекту, перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе:
    «Можливість здійснення послуг акредитованими суб’єктами у сфері державної реєстрації – це лише перший крок на шляху змін, які ми впроваджуємо для реалізації нашого проекту сервісного центру нового формату «ГОТОВО!». Зараз ми активно працюємо у інших напрямках. Хочемо, аби якомога більше державних послуг громадяни могли отримувати у нас – в одній будівлі, швидко, доступно, з гарним сервісом та без хабарів».
    Усього документ-сервіс «ГОТОВО!» буде надавати послуги за такими напрямами:
    -державна реєстрація;
    -архітектура та будівництво;
    -земельні відносини;
    -міграційне адміністрування.
    Довідково: У листопаді 2015 року Верховна Рада України прийняла низку Законів, що дозволили передати частину  повноважень Міністерства юстиції з надання та реєстрації адміністративних послуг державним виконавцям, органам місцевого самоврядування та банківським установам. Їх акредитація здійснюється спеціальною Комісією з питань акредитації суб’єктів державної реєстрації Міністерства юстиції у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів (Постанова №1130 від 25.12.2015 р.).
    Про проект: Документ-сервіс «ГОТОВО!» - це сервісний центр нового формату, який надаватиме низку
    документарних та інших адміністративних послуг, що знаходяться в юрисдикції держави. «ГОТОВО!» - це заклад нового покоління, який докорінно відрізнятиметься від будь-якої державної установи. Його головна мета – спростити та полегшити спілкування між громадянами та державою шляхом надання якісних, простих та зручних сервісів. «ГОТОВО!» - це новий менеджмент і виняткова культура обслуговування.
    Головна перевага Центру -  абсолютна прозорість і підконтрольність усіх дій, жодних додаткових і необґрунтованих сплат (вартість послуги залежатиме лише від термінів її виконання). Всі дії в Центрі будуть здійснюватися за принципом «єдиного вікна». Буде облаштований фронт-офіс для подачі та отримання документів та бек-офіс для обробки інформації. Крім того, працюватиме сучасний call-центр для надання послуг та консультацій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.