• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Всесвітній поштовий союз допомагатиме Укрпошті впроваджувати електронні послуги

    Опубликовано: 2016-03-24 08:51:34

    Всесвітній поштовий cоюз (ВПС) готовий надавати допомогу Укрпошті з питань впровадження інноваційних фінансових продуктів і послуг, підвищення якості міжнародної служби. Про це йшлося під час зустрічі, яку ініціював в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук, з експертами Всесвітнього поштового союзу – заступником директора Центру поштових технологій ВПС Девідом Авсеком та менеджером з технічних питань фінансових продуктів і послуг Центру поштових технологій ВПС Кевіном Мактатом.
    За словами експертів ВПС Укрпошта може використовувати більше систем управлінь поштою і Всесвітній поштовий cоюз готовий в цьому допомагати.
    В свою чергу керівник Укрпошти відзначив, що на підприємстві зацікавлені у впровадженні нових технологічних рішень.
     «Серед новітніх рішень ВПС, що нас зацікавили, – робота системи CDS, яка автоматизує процес митного оформлення поштових відправлень; система управління готівкою,  система централізованого клірингу грошових переказів поштових операторів PPS*Clearing, яка спрощує процес взаєморозрахунків. За інформацією експертів, ця система дозволяє суттєво зменшити трудовитрати в процесі міжнародних взаєморозрахунків та спростити його», – відзначив Ігор Ткачук.
    За його словами Укрпошта зараз активно проводить процес модернізації й також зацікавлена у впровадженні системи «Мобільне поштове відділення» для сільської місцевості.
    Під час перебування у Києві експерти відвідали Будинок зв’язку, Інформаційно-розрахункову дирекцію, колл-центр та відділення поштового зв’язку Київ-2, де ознайомилися з роботою підприємства, зокрема, наданням фінансових послуг, доступних поштовим клієнтам, інформаційними технологіями та мережею поштових відділень, а також поділилися досвідом у сфері інформаційних технологій. Вони обговорили і роль пошти в сприянні глобальній торгівлі та створенні соціальної, фінансової та економічної доступності поштових сервісів.
    Укрпошта використовує власні системи обміну даними, і завдяки зустрічі з експертами фахівці Укрпошти отримали практичний досвід роботи в системі IPS (Міжнародній поштовій системі), зокрема з питань відправлення та отримання EDI-повідомлень, використання системи в бухгалтерському обліку, можливостей індивідуального настроювання системи для операторів та розробки нових інтерфейсів для користувачів.
    Інформаційні продукти Центру поштових технологій Всесвітнього поштового Союзу зараз використовуються у 180 країнах світу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.