• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • BIONIC University запустив власну розробку ПЗ

    Опубликовано: 2016-03-22 13:49:47

    Слухачі отримають досвід роботи  вже під час навчання.

    BIONIC University в рамках розвитку концепції практичного навчання запустив власний проект із розробки програмного забезпечення - BU Dev Studio. Учасники проекту працюють над продуктом в команді під керівництвом досвідчених тім-лідів, таким чином, вивчаючи на практиці весь цикл розробки продукту. Одними з перших замовників BU Dev Studio виступили голландські компанії за сприяння партнера BIONIC University - Rotterdam University of Applied Sciences.
    Участь у проектах передбачає наявність у кандидатів високого рівня підготовки і буде доступна тільки випускникам BIONIC School. Термін розробки бізнес-рішення: 12-15 тижнів. Команди працюють за методологією управління проектами Scrum або Iterative Waterfall. Це залучає команду до активної взаємодії з замовником: демо, релізи, зворотній зв’язок. Розробка програмного продукту в BU Dev Studio дає практичний досвід роботи над реальними бізнес-задачами. Випускники отримують конкурентну перевагу при працевлаштуванні в IT-компанії. Проектне навчання в BU Dev Studio є безкоштовним.
    «BU Dev Studio – це фактично отримання досвіду роботи. Команди створюють продукти та шукають рішення для реальних бізнес-задач. Це чудовий старт кар’єри для розробників-початківців. Команди вже розробляють комплексні 'web + mobile’ бізнес-рішення на Java та ASP.NET. В найближчих планах – проекти на JavaScript та його фреймворках. Європейські замовники вже працюють із нашими командами. Ми готові розглядати можливості такого співробітництва і з українськими компаніями», - говорить виконавчий директор BIONIC University Ірина Зайцева.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.