• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Харків’янам пропонуватимуть високооплачувану роботу

    Опубликовано: 2016-03-21 14:37:54

    В рамках широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної кампанії в Харківському регіоні про переваги військової служби за контрактом, як альтернативи постійній зайнятості з високими соціальними гарантіями та пільгами, в 14 районах Харківської області пройдуть Ярмарки вакансій з орієнтації громадян на контрактну службу у Збройних силах України. Планується охопити близько 3500 осіб з усіх куточків Харківського регіону. Завдяки участі райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування здійснюватиметься безкоштовний проїзд людей до місць проведення заходів та в зворотному напрямку.
    22 березня 2016 року об 11:00 відбудеться Ярмарок вакансій, в приміщенні Балаклійського районного будинку культури, за адресою: м. Балаклія, пл. Ростовцева, 14. Для людей це унікальний шанс отримати стабільну роботу, заробітну плату, кар’єрне зростання, соціальні гарантії для військовослужбовців та членів їх сімей!
    Захід проходитиме за підтримки Харківської обласної державної адміністрації. Співорганізатори: Харківський обласний та Балаклійський районний центри зайнятості, Харківський обласний військовий комісаріат. Участь в заході візьмуть заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Черняк, директор обласного центру зайнятості Володимир Міненко, в.о. воєнкома Харківської області Юрій Калгушкін, представники військових частин Харківської області, Харківського університету повітряних сил імені І. Кожедуба.
    На Ярмарку вакансій отримати високооплачувану роботу зможуть як чоловіки, так і жінки, у віці від 18 до 60 років. Їх увазі пропонуватиметься майже тисяча вільних робочих місць. Армія потребує рядового, сержантського та офіцерського складу. Працевлаштуватись можна буде і за спорідненими з військовими спеціальностями: водієм, вулканізаторником, електрозварником, кухарем, механіком, радіотелеграфістом, радіотелефоністом, слюсарем-ремонтником, токарем тощо. Заробітна плата рядового складу складатиме від 7000 грн., сержантів та старшин – від 7000 до 9000грн., офіцерів – від 10000 до 13000 грн. «Контрактники» забезпечуються: безоплатним медичним обслуговуванням, санаторно-курортним лікуванням, можливістю отримати житло; щорічною відпусткою від 30 до 45 календарних днів; правом на пенсійне забезпечення незалежно від віку.
    Після проведення цільових заходів з безробітними з початку 2016 року: 52 особи - працевлаштовані, 23 - проходять медичний огляд, 25 – очікують направлення до учбової частини на спецпідготовку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.