• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська: «Припинення діяльності Кримської польової місії – один із прикладів того, як придушується інакомислення на анексованому півострові»

    Опубликовано: 2016-03-18 08:53:34

    Про це Уповноважений Верховної Ради України з прав людини заявила під час прес-конференції «Два роки легалізації анексії Криму Росією. Переслідування, репресії в Криму та проблеми ВПО в Україні», що відбулася в інформаційному агентстві «Главком».
    «На жаль, навіть правозахисні організації не можуть вплинути на поліпшення захисту тих, хто потерпає від порушення своїх прав в АР Крим. Єдине, чого нам вдається домогтися, це те, щоб Омбудсман Російської Федерації та регіональні Представники Уповноваженого з прав людини РФ хоча б перевіряли стан дотримання прав людини у місцях позбавлення волі, де утримуються українські громадяни», – зазначила Валерія Лутковська.
    Як наголосила Представник Уповноваженого з питань дотримання прав внутрішньо переміщених осіб Жанна Лук’яненко, у нас відсутня не лише державна стратегія того, як повернути Крим до складу України, а й відповідна стратегія того, як влаштувати внутрішньо переміщених осіб. А статистика останніх місяців свідчить про те, що потік переселенців з АР Крим на материкову України не зменшується.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.