• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська звернулася до Уповноваженого з прав людини у Республіці Комі РФ щодо захисту прав засудженого Геннадія Афанасьєва

    Опубликовано: 2016-03-15 12:39:00

    У зверненні йдеться про те, що за інформацією Ольги Афанасьєвої  - матері засудженого у РФ громадянина України Геннадія Афанасьєва,  який відбуває покарання в одній з виправних колоній Республіки Комі, у нього спостерігається  значне погіршення стану здоров’я.
    Під час особистої зустрічі  з  Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Ольга Афанасьєва вказала на те, що її син страждає від сильного болю через серйозні запалення шкіри. Водночас,  належного лікування син заявниці не отримує, не зважаючи на свої звернення до адміністрації виправної установи, що спричинює погіршення стану його здоров’я і завдає йому сильних фізичних страждань.
    Ольга Афанасьєва повідомила також, що  вона направила до виправної колонії ліки, необхідні для лікування сина, однак з незрозумілих причин вони не були передані ні йому, ні до санітарної частини.
    Зважаючи на це,  Валерія Лутковська звернулася до Уповноваженого з прав людини у Республіці Комі Надії Биковської з проханням  відвідати Геннадія Афанасьєва у виправній колонії, перевірити інформацію про погіршення стану його здоров’я та сприяти  наданню йому  необхідної медичної допомоги.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.