• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Шевченківському районі реконструюють 8 парків і скверів, - депутат

    Опубликовано: 2016-03-11 15:41:25

    Сквер ім. Чкалова в Шевченківському районі буде реконструйовано. Зокрема, буде проведений капітальний ремонт покриття паркових доріжок, зовнішнього освітлення, підпірних стін, зливостоків, пішохідних сходів, які перебувають в аварійному стані. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Київраді Ольга Балицька, яка направила депутатське звернення до голови київської міської держадміністрації Володимира Кличка  з проханням вжити заходів і привести сквер у належний стан у зв’язку з численними скаргами місцевих жителів.

    «Сквер знаходиться в занедбаному стані, там мало лавочок, більшість з них застарілі або поламані. Пішохідні доріжки понівечені, озеленення відсутнє, ліхтарів мало. При цьому на території знаходиться дитячий майданчик», - повідомила депутат.

    У відповідь на звернення Ольги Балицької в КМДА повідомили: «КП «Київзеленбуд» під час підготовки пропозицій до Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2016 рік враховувало необхідність виконання реконструкції та капітального ремонту парків і скверів. Виконавцем робіт стане КП по утриманню зелених насаджень Шевченківського району, яке здійснить поточний ремонт пошкоджених елементів благоустрою та роботи з фарбування паркових лав та урн, покращення озеленення, відновлення пошкоджених ділянок покриття паркових доріжок та майданчиків, зокрема біля дитячого майданчика». 

    Крім того, за словами депутата, в Шевченківському районі передбачено виділення коштів загальним обсягом 12 млн 330 тис. грн на капітальний ремонт скверу ім. В. Чкалова, скверу на вулиці Котовського та вулиці Щусева, скверу на вулиці Кудрявській, скверу на вулиці Павлівській, скверу на вулиці Тропініна, парку «Сирецький» і бульвару Тараса Шевченка.

    «КП по утриманню зелених насаджень Шевченківського району спільно з КП «Київміськсвітло» розглянуло питання відновлення зовнішнього освітлення на території скверу. Тож, прошу звертатися до мене щодо необхідності реконструкції інших скверів і парків нашого міста. Давайте разом покращувати благоустрій столиці!» - наголосила Ольга Балицька.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.