• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта провела спецпогашення художнього маркованого конверта «Національна парламентська бібліотека України. 150 років. Київ, 01001»

    Опубликовано: 2016-03-09 08:43:21

    3 березня 2016 року Укрпошта провела  урочисту церемонію спецпогашення художнього маркованого конверта, присвяченого 150-річчю заснування Національної парламентської бібліотеки України «Національна парламентська бібліотека України. 150 років. Київ, 01001».

    Церемонія спецпогашення відбулася у читальній залі №1 Національної парламентської бібліотеки України, і стало одним із заключних заходів відзначення 150-річного ювілею з часу заснування цього книгосховища.

    У церемонії спецпогашення взяли участь заступник міністра України Ростислав Карандєєв, директор Національної парламентської бібліотеки України Тамара Виглежаніна та в. о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

    «Книги – це цінний досвід попередніх поколінь, і їхнє накопичення та збереження є важливим завданням, яке ми маємо виконувати заради наших дітей. Тому бібліотеки, і зокрема Національна парламентська бібліотека України виконують непосильну роботу, щоби поширювати знання та культуру серед українців, – наголосив в. о. генерального директора УДППЗ «Укрпошти» Ігор Ткачук. – Національна парламентська бібліотека має багату історію, але організована вона людьми для людей. Ми маємо це цінувати та шанувати. Тому в день 150-річчя такої видатної пам’ятки української культури Укрпошта вирішила долучитися до відзначення та випустила художній маркований конверт, на якому книгозбірня увічнена. Впевнений, це сприятиме підвищенню популярності бібліотеки не тільки серед українців, але й серед гостей країни».

    Відтепер художні марковані конверти «Національна парламентська бібліотека України. 150 років. Київ, 01001» можна придбати у будь-якому відділенні поштового зв’язку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.