• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Знаменитого американського художника шокували українські реалії

    Опубликовано: 2016-02-22 15:43:47

    Девід Датуна різко висловився про український уряд.

    На початку лютого Україну відвідав відомий американський художник Девід Датуна. Метою візиту була презентація нового космічного арт-проекту «FreeSpace». Однак приїхавши до України художник був шокований.

    «Збираючись до України я і уявити не міг, у яких прнинизливих політичних та побутових умовах живуть прості люди у центрі Європи! Український народ - вражаючий, добрий, вільний... сьогодні народ України виступає справжнім прикладом для всього Світу в боротьбі за свободу і демократію. Шкода, що якась купка гадів стільки років користується його добротою», - висловився Датуна.

    Девід Датуна - один із найдорожчих та скандальних сучасних художників світу. Він давно слідкує за розвитком подій в Україні і займає активну позицію підтримки нашої країни на міжнародному рівні. Під час свого перебування у Києві Девід різко висловився відносно уряду, запропонувавши для початку каструвати міністрів та більшість депутатів Верховної Ради. Художник також пообіцяв найближчим часом сконструювати спеціальну машину багаторазового використання для здійснення вищесказаного.

    Така реакція Датуни була спричинена побаченими умовами життя людей в Україні.

    Нагадаємо, що 5 лютого, за особистої участі знаменитого художника, учні київської  школи-інтернату #6 для дітей із порушеннями слуху, створили картину мрії. Художник назвав цю роботу «Флаг України майбутнього». Арт-флаг буде першою роботою від України, яка відправиться до космосу у цифровому форматі в рамках глобального проекту Девіда Датуни "FreeSpace".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.